Energibolag Mjölby

Söker du ett energibolag i Mjölby? Kontakta oss på MSE Mjölby-Svartådalen Energi AB! Bli en miljöhjälte! Att välja fjärrvärme från oss på MSE är inte bara enkelt för dig, det bidrar även till en minskad klimatpåverkan. Läs mer om oss på Mjölby-Svartådalen Energi som energibolag och fjärrvärme på vår hemsida.

Energibolag Mjölby | MSE Mjölby-Svartådalen Energi AB

Välkommen till 
MSE
Mjölby-Svartådalen Energi AB

Fjärrvärme • Elnät • Elhandel • Fiber • Belysning m.m

Vi är ett energibolag med stor lokalkännedom och miljömedvetenhet.
Energi är en stor del av allas vardag och därför är det extra viktigt för oss att kunna erbjuda dig en trygg energileverantör med god lokalkännedom.

Vi har höga ambitioner, vilket speglar sig i vår vision att i Mjölbyregionen skapa en långsiktigt hållbar energiförsörjning och tillhandahålla infrastruktur som skapar förutsättningar för tillväxt.

Vi tar ansvar för, och bidrar till, en hållbar utveckling i regionen. Detta gör vi dels genom att driva egna projekt och dels som partner där vi stöttar andra aktörers initiativ till hållbara satsningar i Mjölby med omnejd. Ett bra exempel på detta är utbyggnaden av vindkraftproduktion.

Vi producerar el med skog, vind och vatten. Vår el är förnybar och produceras i vattenkraftstationer i Svartån, i vindkraftverk och i Mjölby kraftvärmeverk. Som kuriosa kan nämnas att flera av våra vattenkraftstationer är byggnadshistoriska pärlor.

Vi producerar fjärrvärme till privatkunder och företag i Mjölby och omkringliggande orter. Vi värnar miljön och producerar till största delen vår fjärrvärme med hjälp av biobränsle.

Vi erbjuder även energitjänster som ger våra kunder förutsättningar att påverka sin energianvändning till att bli så effektiv som möjligt med så lite miljöpåverkan som möjligt.


Kontaktuppgifter
Mjölby-Svartådalen Energi AB
Adress. Industrigatan 6b, Mjölby
Kundservice tel. 0142 - 855 85
Växel tel. 0142 - 855 00
E-post kundservice. kundservice@mse.se
Hemsida. www.mse.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information