alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Skötbord (Troll) säljes!

Skötbord (Troll) säljes!
Säljer skötbord av märket Troll Lux i mycket fint skick! Finns i Mjölby, men kan enligt ök med köparen om så önskas, även tas till Linköping (ej monterat). Skötbordet ser ut som på bilden, dock ej vitt, utan är av något lackerat mörkare träslag.

Om skötbordet:
Troll Skötbord Lux är ett praktiskt och snyggt skötbord i tidlös design. Skötbordet har gott om förvaringsutrymme med en låda och två hyllor för blöjor, tvättlappar, kläder och andra tillbehör. Passar lika bra i barnrummet som i badrummet och förflyttas med hjälp av sina låsbara hjul.

Troll har höga kvalitetskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är huvudsakligen tillverkade av massiv, solid Nordisk björk. Troll använder giftfri, vattenbaserad färg som tillverkas i Sverige samt giftfritt lim. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

Mått:
Yttermått: H96 x B60 x D78 cm.
Skötbädd: H96 x B55 x D75 cm.

Vid snabb affär - viss prutmån!
Ring/maila vid frågor eller visning.
500 kr7 oktober 2018

Mjölbytorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information